Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Новини

Дата: від до Скинути

29 серпня  День пам'яті захисників України

29 серпня День пам'яті захисників України

29 серпня в Україні вдруге офіційно відзначають День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави. Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії?, коли в результаті протистояння російським військам, українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення. 29 серпня 2014 року – день, коли на Сході України загинула найбільша кількість українських військових.

10:24 31.08.2020

Поліцейську станцію відкрито

Поліцейську станцію відкрито

12 серпня у смт Іваничі урочисто відкрили поліцейську станцію. Її створення та відкриття стало можливим завдяки участі в проєкті «Поліцейський офіцер громади» та фінансуванню з місцевого бюджету. Селищна рада надала приміщення для роботи поліцейського офіцера громади, зробила ремонт, закупила офісні меблі і оргтехніку, підключила інтернет. Нещодавно в рамках проєкту поліцейський громади отримав новий службовий автомобіль. Урочисто відкрили станцію голова селищної ради Федір Войтюк, заступник селищного голови Микола Пасевич, секретар селищної ради Володимир Сарабуна, начальник Іваничівського відділення Горохівського відділу поліції ГУ Національної поліції України у Волинській області В’ячеслав Мартинюк та поліцейський офіцер громади.

10:03 13.08.2020

Стихійне сміттєзвалище ліквідовано!!!

Стихійне сміттєзвалище ліквідовано!!!

Кожен житель громади мріє жити в чистому, затишному та безпечному населеному пункті, проте забуває, що викидаючи сміття, створює небезпеку для себе та оточуючих. Люди, прибираючи біля своїх будинків, вивозять сміття у не відведені для цього місця, створюючи таким чином стихійні сміттєзвалища у своїх населених пунктах.

10:50 22.07.2020

76-та річниця визволення Іваничівського району від німецько-фашистських загарбників

76-та річниця визволення Іваничівського району від німецько-фашистських загарбників

21 липня минає 76-та річниця визволення Іваничівського району від німецько-фашистських загарбників. Це день, коли на нашу землю прийшов довгоочікуваний мир, оплачений найвищою ціною людського життя.

11:03 21.07.2020

21 червня – День медичних працівників

21 червня – День медичних працівників

19 червня, напередодні професійного свята, в актовому залі районної ради відбулось нагородження медиків з нагоди Дня медичного працівника.

15:13 19.06.2020

Іваничівська ОТГ отримала нове сучасне авто

Іваничівська ОТГ отримала нове сучасне авто

У рамках проекту "Поліцейський офіцер громади", вчора, 11 червня, відбулося вручення поліцейських автомобілів. Іваничівська ОТГ отримала нове сучасне авто. Сертифікати учасника проекту та ключі вручали голова Національної поліції України Ігор Клименко, голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко та голова облради Ірина Вахович.

10:17 12.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора