A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

У Мишівському старостинському окрузі відбулись святкові заходи з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Дата: 23.08.2021 09:25
Кількість переглядів: 759

Фото без описуЗа ініціативи старости Надії Стежко та депутатів селищної ради: Емілії Левчук, Петра Лобаєвськго, Наталії Мазурок та Людмили Бойко в будинку культури села Мишів відбулись святкові заходи до Дня Незалежності України.

Присутніми на урочистостях були селищний голова Лідія Томашевська, заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан, староста Мишівського старостинського округу Надія Стежко, депутати селищної ради, керівники комунальних закладів та жителі старостату.

З вітальними словами до присутніх звернулась селищний голова Лідія Томашевська, яка привітала усіх з Днем Державного Прапора України та з Днем Незалежності України та вручила подяки селищного голови жителям старостату:

Душній Валентині Ярославівні, Матері-Героїні, жительці села Іванівка;

Кошлатому Петру Євгеновичу, голові фермерського господарства ТзОВ «Промагро» с. Мишів;

Романюк Галині Василівні, завідувачу фельдшерсько-акушерським пунктом с. Мишів;

Цеголко Любові Матвіївні, ветерану праці в органах місцевого самоврядування, жительці с. Мишів;

Чмілю Володимиру Анатолійовичу, учаснику АТО, жителю с. Древині;

Протопоп Валентині Ростиславівні, майстру народного мистецтва, жительці с. Древині.

Також в рамках всеукраїнської акції «Подаруй Державний прапор», метою якої є розповсюдження державної символіки, організації заходів національно-патріотичного виховання, виховання поваги до державної символіки, підняття патріотичного духу у суспільстві, Лідія Томашевська вручила державні прапори керівникам комунальних підприємств старостинського округу.

До святкових привітань долучились староста сіл Мишів, Древині, Іванівка, Лугове Надія Стежко та депутат селищної ради Емілія Левчук.

Продовжились урочистості святковим концертом «Моя Україна – єдина та вільна», який підготувала завідувач клубом с. Мишів Ніна Романюк. Концертна програма була прикрашена милозвучними українськими піснями творчих аматорських колективів та окремих виконавців із КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту Іваничівської ради», а також аматорів Мишівського старостинського округу - жіночого колективу «Вербиченька», фольклорного колективу «Нівроку», Марії Музики, Ніни Романюк, дуету у складі Валентини Музики та Нелі Прокопчук, виконавців Катерини і Софії Рокицької клубу с. Древині та вокальної групи клубу с. Іванівка. Найбільш емоційним був виступ наймолодших учасників заходу – вихованців дошкільного навчального закладу «Дюймовочка», які подарували усім присутнім чудовий настрій.

Основне посилання учасників дійства глядачам – любов до рідної землі, захоплення її культурою і неповторної краси музикою, величчю і силою духу українського народу.

Святковий концерт став справжнім феєрверком блискучих виступів і вкотре продемонстрував, що Іваничівська громада багата талановитими людьми.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора