A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Церемонія урочистого підняття Державного Прапора України

Дата: 23.08.2021 19:33
Кількість переглядів: 792

Фото без опису23 серпня, у день Державного Прапора України, на центральній площі селища відбулася церемонія урочистого підняття Державного Прапора України. Український національний прапор - це наш історичний дух, наша совість і символ нашої незламності, найдорожчий символ свободи і волі, віри та сили українського народу, за який і сьогодні найкращі сини України ведуть боротьбу із ворогом за свободу та незалежність нашої держави.

Під звуки Державного Гімну України було піднято синьо-жовтий стяг – символ нашої незалежної та суверенної держави. Цю почесну місію виконали учасник антитерористичної операції на Сході України Тарас Борейко та кращі учні КЗЗСО «Іваничівський ліцей №1» Аліна Пікута та Павло Шевчук.

В урочистостях взяли участь митрофорний протоієрей, благочинний Володимир-Волинської Єпархії, настоятель Свято-Покровського храму селища Іваничі отець Андрій, учасники АТО/ООС, керівництво громади, працівники селищної ради та комунальних закладів селища, учні КЗЗСО «Іваничівський ліцей №1» та жителі громади.

Під час заходу настоятель Свято-Покровського храму селища Іваничі, митрофорний протоієрей отець Андрій відслужив молитву за Україну та український народ.

На знак вдячності і пошани Героям, полеглим за Незалежність України, представники влади, духовенства жителі селища поклали квіти до підніжжя пам’ятникаТарасу Шевченку.

Чудовим завершенням урочистостей став святковий флешмоб.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора