A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулось позачергове засідання виконкому

Дата: 26.08.2021 08:42
Кількість переглядів: 803

Фото без опису

23 серпня 2021 року проведене позачергове засідання виконавчого комітету Іваничівської селищної ради.  

Члени виконкому заслухали звіт поліцейського офіцера громади Володимира Семенюка про проведену роботу за січень – липень 2021 року. Запрошений на засідання виконкому начальник Виробничого управління житлово-комунального Олександр Істомін проінформував про результати позапланової ревізії підприємства, проведеної управлінням Західного офісу Держаудитслужби у Волинській області.

На засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про включення в Перелік Першого типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності селищної ради, затверджено умови оренди та звіт про оцінку майна.

Прийнято ряд рішень, які стосуються соціального захисту прав дітей, зокрема визначене місце проживання  малолітньої  дитини, внесені зміни до складу  міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Члени виконавчого комітету внесли зміни у склад опікунської ради при виконавчому комітеті Іваничівської селищної ради та затвердили Положення про опікунську раду у новій редакції.

Прийняті відповідні рішення по питаннях видачі свідоцтв про право власності на пайовий фонд СГВК «Прогрес» с. Мишів,  присвоєння поштової адреси та  погодження графіку роботи торгового павільйону.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора