A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Новини

Дата: від до Скинути

Урочисті заходи з нагоди Дня Національної поліції України

Урочисті заходи з нагоди Дня Національної поліції України

4  липня 2019  року в РД «Просвіта» відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Національної поліції України. Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Микола Пасевич привітав працівників Іваничівського відділення поліції Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області з  професійним святом, вручив подяки селищного голови та подарункові сертифікати  помічнику чергового сектору реагування патрульної поліції №2, старшому сержанту поліції Кельбі  Сергію Михайловичу, помічнику чергового сектору реагування патрульної поліції №4, старшому сержанту поліції Кучканову Олександру Валерійовичу, поліцейському сектору реагування патрульної поліції №4, старшому сержанту поліції Стадніку Василю  Володимировичу.

16:43 04.07.2019

     Партнерська зустріч

     Партнерська зустріч

27 червня 2019 року  в смт Іваничі відбулась зустріч керівництва селищної ради з делегацією міста-побратима громади Ерцгаузен (Німеччина). Делегація у складі 30 жителів міста Ерцгаузен разом з заступником селищного голови з гуманітарних питань Віктором Березюком та депутатом Іваничівської селищної ради Ігорем Морозом та його дружиною Інною Хільковець відвідали Комунальний заклад «Іваничівський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Калинонька», Іваничівський історичний музей, КНП «Іваничівськацентральна районна лікарня». Також гості з Німеччини взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня Конституції України. Дана зустріч сприятиме подальшому розвитку партнерства між нашими громадами.

17:16 27.06.2019

Результат співпраці школи-гімназії селища  та молодіжних громадських організацій

Результат співпраці школи-гімназії селища та молодіжних громадських організацій

Ось уже кілька днів представники ГО «Молодіжна платформа» Захара Ткачука, ГО «Родинка», дирекція, технічний персонал, учителі та учні навчально-виховного комплексу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 – гімназія смт Іваничі активно працюють над естетичним виглядом палет та створенням із них своєрідних місць відпочинку учасників освітнього процесу. Саме за сприянням керівника ГО «Родинка» Ірини Глушнюк, активного депутата селищної ради Ярослава Когута за участю керівництва школи вдалось налагодити співпрацю із ГО «Молодіжна платформа», від якої отримали палети, фарбу та інші матеріали  на суму 7000 грн. Результат спільної праці порадував усіх – і організаторів та учасників.

15:53 21.06.2019

22 червня – День пам’яті і скорботи

22 червня – День пам’яті і скорботи

22 червня 1941 року розпочалася Велика Вітчизняна війна. Цей день є одним  із самих сумних дат за всю історію не тільки України, але й, мабуть, усього світу. У цей день віддають належне і прославляють ветеранів цієї війни, відзначаючи День пам'яті і скорботи.

15:46 21.06.2019

22 травня – день перепоховання Тараса Шевченка у Каневі

22 травня – день перепоховання Тараса Шевченка у Каневі

22 травня на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку у селищі Іваничі відбулась година пам’яті «Слухайте голос безсмертний Тараса» з нагоди 158-ї річниці від дня його перепоховання на Чернечій горі поблизу Канева. Саме цього дня у 1861 році домовина з тілом Тараса Григоровича привезена із Санкт-Петербурга на Україну, «щоб спочити на Дніпрових кручах», як заповідав поет.  Ведуча заходу Ірина Приймак – провідний бібліотекар Іваничівської публічної бібліотеки наголосила, що вже понад півтора століття Тарасова гора є символом єднання народу України.  На завершення заходу керівництво селищної ради та району, представники громадськості поклали квіти до підніжжя пам’ятника Великому Кобзареві.

12:12 22.05.2019

Пам'ятаємо

Пам'ятаємо

22 травня – день, який чорними літерами вписаний у новітню історію України. Рівно п’ять років тому ранок 22 травня 2014 року розпочався зі страшної звістки: неподалік міста Волноваха Донецької області бойовики ДНР розстріляли українських солдатів Збройних сил України.

12:00 22.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора