A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Свято музики і талантів

Дата: 01.10.2021 20:24
Кількість переглядів: 970

Фото без опису1 жовтня 2021 року у Міжнародний день музики  у приміщенні Іваничівської музичної школи відбулися святкові урочистості  за участю вихованців закладу та викладачів .

 

На свято завітали селищний голова Лідія Томашевська, заступник селищного голови Оксана Рубан та головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Світлана Король.

 

Селищний голова Лідія Томашевська радо вітала юних музикантів та їх наставників з Міжнародним днем музики, захоплюючись юними обдаруваннями,  побажала їм творчих злетів, стати  добрими, духовно багатими людьми і понести у світ любов до музики та рідного краю.

 

Звертаючись до педагогів, Лідія Михайлівна зазначила, що музична школа -  це осередок культури, традиції, пам’ять, виховання поколінь і  прищеплення любові до світової класичної музики. Тут завжди трудилися і трудяться гарні педагоги, професіонали своєї справи, які вміють любити дітей, терпляче їх навчати.

 

Очільник громади Лідія Томашевська та та заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан  вручили подяки селищного голови викладачам Іваничівської дитячої музичної школи Віталію Володимировичу Нечаю та Марії Лук’янівні Лешневській.

 

Грамотою відділу  освіти, культури, молоді та спорту нагороджено викладача закладу Ліщука  Віталія Анатолійовича.

 

І запанувала у залі її величність МУЗИКА… Юні музиканти та їх наставники  щедро ділилися  своєю творчістю із присутніми.        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора