A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 05.10.2021 10:16
Кількість переглядів: 720

Фото без опису30 вересня 2021 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Іваничівської селищної ради.  

По питаннях порядку денного про встановлення тарифу ТОВ «АВАНТІ-ДЕВЕЛОПМЕНТ» на теплову енергію виступив запрошений на засідання виконкому заступник директора ТОВ «АВАНТІ-ДЕВЕЛОПМЕНТ» з юридичних питань Олег Леміш, який пояснив присутнім механізм прийняття тарифу на теплову енергію.

Члени виконавчого комітету, обговоривши подані матеріали та розрахунки, прийняли тариф на виробництво з використанням природного газу  теплової енергії та тариф на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб установ та організацій на території смт Іваничі.

На засіданні виконавчого комітету затверджено висновок щодо доцільності призначення опікуна для недієздатної особи, проектно-кошторисні документації щодо поточного ремонту вулиць громади, включено в Перелік першого типу об’єкта нерухомого майна та затверджено умови оренди цього об’єкта.

Також внесли зміни до складу комісій, утворених рішеннями виконавчого комітету Іваничівської селищної ради та затвердили план роботи виконавчого комітету на ІV квартал 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора