A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Проведено профілактичний захід

Дата: 04.10.2021 09:40
Кількість переглядів: 735

01 жовтня 2021 року  працівниками служби у справах дітей селищної ради  спільно з представниками органів Національної  поліції  організовано профілактичний захід на території селища Іваничі, в зв’язку з тим, що в телефонному режимі надійшло повідомлення  про зловживання обома батьками чотирьохрічної дитини алкогольними напоями. В результаті чого було встановлено, що гр. М. та Р. мали чітко виражені  ознаки тривалого вживання алкогольних напоїв   -  набряк обличчя, тремтіння рук, неприємний запах.

З 16 вересня 2021 року дитина не відвідувала  дошкільний навчальний заклад, вихователям вийти на зв’язок з батьками та з’ясувати причини відсутності дитини у закладі  не вдалось.

На момент обстеження гр. М. та Р. припинили вживати алкогольні напої, загрози життю та здоров’ю дитини не було. Обох батьків попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків та про можливість вилучення дитини із сім’ї, у разі перебування їх у невідкладному стані.

На матір дитини гр. М. складено адміністративний протокол про неналежне виконання батьківських обов'язків.

З метою попередження загрози життю та здоров’ю малолітніх дітей,  служба у справах дітей Іваничівської селищної ради просить повідомляти про випадки неналежного виконання батьківських обов’язків стосовно дітей за телефоном (03372) 21 183 або безпосередньо за місцем знаходження служби: смт Іваничі вул. Грушевського, 13 (І поверх).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь