Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Новини

Дата: від до Скинути

Привітали місцевих журналістів

Привітали місцевих журналістів

Друковані засоби масової інформації  мають велику цінність для кожної людини, яка хоче жити своїм розумом, самостійно приймати рішення і нести за них відповідальність.

15:44 04.06.2021

Проекти рішень сесії обговорені на засіданнях  постійних комісій

Проекти рішень сесії обговорені на засіданнях постійних комісій

Напередодні 06 чергової сесії селищної ради відбулись засідання постійних комісій. У конференц-залі селищної ради 30 травня та 01 червня 2021 року свої засідання провели  наступні комісії: з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту; з питань освіти, культури, молоді, охорони здоров’я, фізичної культури, спорту та соціального захисту населення; з питань прав людини, законності депутатської діяльності; з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

10:25 02.06.2021

Свято останнього дзвоника

Свято останнього дзвоника

Сьогодні, 31 травня 2021 року,  у закладах загальної середньої освіти Іваничівської селищної ради пролунав останній дзвінок, який сповістив про початок літніх канікул для учнів та початок нового життєвого шляху для випускників. Представники Іваничівської селищної ради мали можливість особисто привітати усіх присутніх зі святом, подякувати наставникам та батькам за виховання молодого, перспективного покоління.

09:29 01.06.2021

Відбулося засідання комісії з розгляду питань щодо надання матеріальної допомоги мешканцям громади

Відбулося засідання комісії з розгляду питань щодо надання матеріальної допомоги мешканцям громади

31 травня  2021 року під головуванням заступника селищного голови  з гуманітарних питань Оксани Рубан  відбулося засідання комісії з розгляду питань щодо надання матеріальної допомоги за рахунок коштів селищного бюджету жителям громади. 

17:09 31.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора