A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

22 лютого о 10.00 год відбудеться позачергова 40-ва сесія Іваничівської селищної ради

Дата: 20.02.2024 14:31
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

22 лютого о 10.00 год відбудеться позачергова 40-ва сесія Іваничівської селищної ради з наступним порядком денним:

  1. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для розміщення тепличного господарства з визначенням параметрів забудови і містобудівних умов та обмежень.
  1. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу.
  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування приміщення зерноскладу громадянину Панасюку Володимиру Євгенійовичу.
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам  Богонюку Василю Іларіоновичу, Богонюк Ларисі Гнатівні, Ожух Ірині Василівні, Веремко Тетяні Василівні.  
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Масон Любові Володимирівні.
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Дименку Ігорю Олександровичу.
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Панасюку Володимиру Володимировичу.
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Панасюку Володимиру Володимировичу.
  1. Різне.

З проектами рішень Іваничівської селищної ради можна ознайомитись за посиланням   https://ivaselrada.gov.ua/docs/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора