A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Проекти рішень ради №40/... «Земельні питання»

Кількість переглядів: 48
Скликання: Восьме скликання
Сесія: 40 сесія
Тип документу: Проекти рішень ради
Дата прийняття: 16.02.2024
Дата оприлюднення: 16.02.2024
Номер документу: 40/...
Назва документу: Земельні питання
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу (0.04 МБ)
  2. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для розміщення тепличного господарства з визначенням параметрів забудови і містобудівних умов та обмежень (0.02 МБ)
  3. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування приміщення зерноскладу громадянину Панасюку Володимиру Євгенійовичу (0.02 МБ)
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову власність громадянам Богонюку Василю Іларіоновичу, Богонюк Ларисі Гнатівні, Ожух Ірині Василівні та Веремко Тетяні Василівні (0.04 МБ)
  5. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення (0.1 МБ)
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.08 МБ)
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок (к.н.0721183400:14:000:0203) у разі зміни їх цільового призначення, які перебувають у приватній власності (0.27 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора