A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Розпочато громадське обговорення з питань перейменування вулиць на території Іваничівської громади

Дата: 13.07.2022 19:05
Кількість переглядів: 535

Фото без опису

 

Іваничівською селищною радою розпочато громадське обговорення з питань перейменування вулиць в Іваничівській селищній територіальній громаді: Колгоспної, Тарасова, Єрьоміна, 8 березня, Гагаріна, Мічуріна і Першотравневої в смт Іваничі, 8 березня і Федотова в селі Мишів та Першотравневої в селі Менчичі, яке триває з 11 липня 2022 року по 10 вересня 2022 року, як зазначено в інформаційному повідомленні про проведення громадського обговорення.

Механізм перейменування вулиць на території громади розпочатий на підставі депутатського звернення народних депутатів України Ігоря Гузя, Ірини Констанкевич, Вячеслава Рубльова, рішення Іваничівської селищної ради від 30.06.2022 року №18/2 «Про проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиць у населених пунктах Іваничівської територіальної громади», рекомендацій Топонімічної комісії Іваничівської селищної ради, звернень фізичних та юридичних осіб на території Іваничівської селищної ради.

Запропоновані нові назви вулиць сформовані на виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

Громадське обговорення проходить у формі анкетування, а також шляхом подання пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення у письмовій або усній формі із зазначенням прізвища,  імені, по батькові та адреси особи (найменування, місцезнаходження – для юридичної особи), яка їх подає, діючої та пропонованої нової назви вулиці, обґрунтування нової назви.

Шановні мешканці громади, пропозиції щодо перейменування вулиць просимо надавати на поштову адресу Іваничівської селищної ради: 45300, Волинська область, Володимир-Волинський район, смт Іваничі, вул.Грушевського, 13, або електронну пошту ivaselrada@ukr.net. Анонімні пропозиції не розглядатимуться.

По завершенню громадського обговорення у сесійній залі Іваничівської селищної ради проходитиме громадське слухання 12 вересня 2022 року з 10.00 год. по 11.00 год., на якому буде розглянуто усі подані пропозиції.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора