Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Іваничівська громада увійшла в десятку громад України

Дата: 21.10.2024 09:03
Кількість переглядів: 433

Фото без опису

З 9 жовтня по 11 жовтня в м.Луцьк відбувся тренінг на тему «Забезпечення ефективного скринінгу на основні неінфекційні захворювання на рівні громад».

Участь в тренінгу взяла селищний голова Лідія Томашевська, яка зазначила про важливість такого заходу та подякувала за ефективну співпрацю.

Слід зазначити, що Іваничівська громада одна з 10 громад України, яка отримала право реалізації такого проекту. В рамках співпраці, в громаді створено 8 пунктів скринінгу, де мешканці мають змогу безкоштовно пройти обстеження на глюкозу та холестерин крові, виміряти артеріальний тиск та визначити індекс маси тіла. Все необхідне обладнання та тест-смужки надано Іваничівському ЦПМСД за рахунок коштів проекту.

У тренінгу також взяли участь перший заступник начальника УОЗ Рожко Л.М., директор Іваничівського ЦПМСД Сторонський А.М., який являється координатором від проекту РАТХ по Іваничівській громаді, директор Іваничівської БПЛ Баранчук А.В., завідувач Нововолинським відділенням Володимирського районного відділу ДУ «Волинський ОЦКПХ МОЗ» Мариніна Н.А., лікарі та середні медичні працівники.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора