Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

КОМПЕНСАЦІЯ ВИТРАТ НА ОПЛАТУ ПРАЦІ ЗА ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Дата: 12.07.2024 10:31
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

✅ Нагадуємо роботодавцям про можливість скористатися фінансовим бонусом від служби зайнятості, отримавши компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

✅ Як отримати послугу? Отримати послугу можна онлайн через Портал Дія за наступним посиланням – https://diia.gov.ua/.../kompensaciya-za.... Отримати послугу можна офлайн у зручному для Вашого

користування центрі зайнятості, мапу яких можна переглянути за наступним посиланням – https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=14qd4APq5iu-pCebH-hbmpyclTLQpz9Ve&ll=48.87926719732236%2C31.20682397034939&z=6.

✅ Тривалість надання компенсації: загальна тривалість надання компенсації витрат не може перевищувати трьох місяців, а для осіб з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб – шести місяців з дня працевлаштування особи на умовах, передбачених Порядком надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2022 р. № 331.

✅ Період, протягом якого можна скористатись послугою: заяву на компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи можна подати не раніше, ніж після 5 робочих днів після її працевлаштування та не пізніше 6 місяців з дня працевлаштування особи.

✅ Сума компенсації: мінімальна заробітна плата установлена законодавством за кожну працевлаштовану внутрішньо переміщену особу, за яку роботодавцем сплачується єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, на період воєнного часу та протягом 30 календарних днів після його скасування або припинення.

✅ Детальніше ознайомитися із порядком надання компенсації можна за наступним посиланням – https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/331-2022-%D0%BF#Text.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора