Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Вітання селищного голови Лідії Томашевської з Днем Іваничівської громади!

Дата: 30.06.2024 10:01
Кількість переглядів: 497

Фото без опису

Дорогі земляки!  Щиро вітаю Вас з  Днем Іваничівської громади!

          Це особливий день - це свято єднання. Саме в такі моменти ми відчуваємо в своїх серцях любов і гідність за свою малу батьківщину, сповнюємося почуттям єдиної родини.

         Це свято об’єднує усіх, кому дорога Іваничівська громада  - її вулиці, будівлі,  храми,  її героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю  згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував  традиції, розбудовував, боронив та зараз боронить від ненависного ворога. 

        Усі досягнення, якими багата громада, складаються з щоденної праці, знань і талантів її мешканців. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, прагнемо набувати європейського  вигляду. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя.

        Дякую кожному з Вас, шановні земляки, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на наближення Перемоги у війні з російським агресором.

       Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідної землі, адже саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо дбати про нашу громаду заради майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків.

      Від щирого серця вітаю з сьомою річницею утворення Іваничівської громади. Від усієї душі зичу усім мешканцям нашого славетного краю миру в Україні, міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення!

        Нехай у кожній домівці панують благополуччя і спокій, народжуються і підростають дітки, збуваються всі заповітні мрії та сподівання, а серед жителів громади панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра.

Цього року ми не святкуємо День громади, як зазвичай, адже у нашій країні війна. Та все ж твердо віримо, що Збройні Сили України і всі, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю, здолають російського ворога. У той же час війна показала на кого ми можемо покластись у допомозі. Щира подяка волонтерам та всім небайдужим жителям громади, які проводять значну роботу із забезпечення   гуманітарною допомогою воїнів ЗСУ та внутрішньо-переміщених осіб.

Будьмо впевнені, що труднощі минуть, і найближчим часом скінчиться війна, повернуться додому наші захисники, і ми разом, спільними зусиллями будемо дбати про розвиток нашої громади: щоб поля колосилися зерном, будинки були затишними, двори - доглянутими, дороги - без вибоїн, вулиці – зеленими та квітучими. У нас з вами попереду ще буде багато свят та перемог, які ми обов’язково святкуватимемо під мирним небом на українській квітучій землі.

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою селищний голова  Лідія Томашевська

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора