Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Перші територіальні ігри «Котигорошко»

Дата: 31.05.2024 08:35
Кількість переглядів: 513

Фото без опису

    30 травня в спортивному залі Іваничівської  дитячо-юнацької школи пройшли І територіальні змагання «Котигорошко» Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти громади . В змаганнях взяли участь 6 команд зі шкіл громади всього 48 учнів початкових класів.

         Розпочалися змагання традиційно із виконання Гімну України та хвилини мовчання за загиблими.

         Присутніх привітали заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Алла Наумук.

         Кожна школа презентувавала свою команду найменших учасників Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Виступи відзначалися патріотичним спрямуванням, артистизмом та злагодженістю.

            Юні козачата змагалися в восьми естафетах, за результатами яких і було визначено переможців. Перше місце виборола команда ліцею №1 смт Іваничі, яка отримала  грамоту відділу освіти, культури, молоді та спорту, подарунок та перехідну булаву. Друге місце у команди ліцею №2 імені Юрія Лелюкова смт Іваничі, третє - у команди ліцею с. Мишів, яких нагородили грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту, та подарунками.

          Сьогодні не було переможених, бо усі команди отримали нагороди та подарунки.

         А після завершення змагань усі дітлахи ласували смачною піцою та соком і отримали солодкий подарунок особисто від заступника селищного голови Оксани Рубан кожному учаснику.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора