Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Дружини полеглих Героїв з Іваничівської громади в проєкті «Жива. Справжні історії кохання»

Дата: 28.05.2024 16:11
Кількість переглядів: 1448

Фото без опису

         У кожній українській громаді, де є спільнота жінок, які втратили чоловіків у війні, благодійний фонд «Сучасна Україна» реалізує проєкт «Жива. Справжні історії кохання» у форматі терапевтичних майстер-класів з живопису, щоб допомогти жінкам, які переживають важку втрату коханого, повернутися до життя, знайти коло спілкування, відновити гармонію і знайти натхнення.

За сприяння Іваничівської селищної ради 20 та 27 травня дружини полеглих Героїв з Іваничівської громади долучилися до занять з арт-терапевтичного живопису.

Мистецькі заняття відбувалися в приміщенні Центру культури та дозвілля.

Селищний голова Лідія Томашевська поспілкувалася з дружинами Героїв та висловила слова підтримки, а також зазначила, що попри ще свіжі та болючі рани жінки знайшли в собі творчі сили, бажання жити та творити красу і любов.

За допомогою професійної художниці – наставниці Олени Киці їм вдалося втілити свої ідеї та задуми.

Кожне полотно стало посвятою коханому чоловіку, згадкою про почуття, які були натхненням для обох і мають стати провідником через горе втрати у майбутнє.

Усі картини згодом будуть представлені на виставках живопису учасниць проєкту «Жива. Справжні історії кохання» з усієї України, зокрема у місті Володимир 28 червня.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора