Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

28 травня – День поліцейського офіцера громади

Дата: 28.05.2024 15:52
Кількість переглядів: 743

Фото без опису

28 травня поліцейський офіцер Іваничівської селищної  територіальної громади  Семенюк Володимир Юрійович відзначає своє професійне свято – День поліцейського офіцера громади.

Ви пов’язали свою долю з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, а також надання допомоги тим, хто її потребує. У ці складні дні Ваша служба вимагає твердого характеру, практичного досвіду, впевнених знань та уміння приймати вірні рішення у різних ситуаціях. 

Професія поліцейського офіцера громади вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, адже саме від вміння невідкладно приймати правильні рішення залежить спокій мешканців усіх населених пунктів нашої громади. 

Дякую за службу, вірність присязі та відданість Українському народові. Бажаю, щоб ваші професійні зусилля були нагороджені повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стали непохитною основою зростання Ваших подальших професійних успіхів. Бажаю миру в Україні, щастя, добра й благополуччя, розуміння і підтримки рідних, міцного здоров’я, щастя та Божої опіки!

З повагою Іваничівський селищний голова Лідія ТОМАШЕВСЬКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора