Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Мамині очі – світло мого життя

Дата: 20.05.2024 09:52
Кількість переглядів: 358

Фото без опису


У травні, коли буяє зеленню і цвітом наша українська земля, дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Матері.

У зв`язку із трагічними подіями у громаді та оголошеними жалобними днями, День матері відзначили 19 травня у День жінок-мироносиць.
На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам`ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України.

Селищний голова Лідія Томашевська привітала усіх жінок і дівчат з християнським святом, подякувала матерям за материнську любов, відвагу і жертовність, за те, що пройшовши через важкі життєві випробування, зберегли доброту, бажання жити і працювати.

Музичними подарунками були пісні, які виконали зразковий художній колектив - дитячий хор «Жайвір» ліцею № 1 селища Іваничі ( керівник Аделіна Бонюк), вихованці КЗ «Іваничівський заклад дошкільної освіти ( ясла -садок)» (керівники Лілія Семків і Вікторія Дубинюк), вокальний гурток «Росинка» ( керівник Світлана Сидчук), солісти Соломія Крась і Марія Музика, учасниці відбіркового обласного конкурсу XVII Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», переможець відбіркового конкурсу цього фестивалю – Софія Рокицька, тріо у складі Аміни Шумик, Уляни Лободи та Світлани Сидчук, солісти Олександр Васага і Вікторія Чернета, творчий колектив Центру культури та дозвілля.
Чудові хореографічні композиції подарували глядачам зразковий аматорський ансамбль танцю «Прибужаночка» (керівник Лілія Васага), молодша та підготовча група ансамблю.

Під час заходу проводилася благодійна акція «Підтримай ЗСУ», під час якої було зібрано 8 900 гривень.
Щиро дякуємо усім, хто долучився до заходу і до благодійної акції в підтримку Збройних Сил України !!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора