Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Звітний концерт Іваничівської дитячої музичної школи

Дата: 20.05.2024 16:32
Кількість переглядів: 628

Фото без опису

            17 травня 2024 року в приміщенні Центру культури та дозвілля Іваничівської селищної ради впродовж двох годин звучала класика, українські народні та сучасні світові мелодії, адже цього дня тут відбувся творчий звіт учнів та викладачів  дитячої музичної школи Іваничівської селищної ради. Музиканти соло, у дуетах, тріо та ансамблях виконували інструментальні твори українських та світових композиторів. Лунали і справжні хіти, які знаходили відгук серед глядачів та супроводжувалися вигуками «Браво».

         Селищний голова Лідія Томашевська звернулася  з привітальним словом  до педагогів та їх вихованців. Вона подякувала батькам і педагогам, що вкладають у душі дітей любов до прекрасного, дарують їм натхнення і бажання займатися музикою. У дітей попереду ще багато вершин. Тож Лідія Михайлівна побажала їм успіху, творчих злетів, тріумфальних концертів для слави рідної України.

         Звітний концерт - це справжнє свято музики. Захід збирає велику кількість шанувальників і прихильників талантів юних музикантів, а вони, в свою чергу, не розчаровують глядачів, подарувавши їм цікаву подорож у казковий світ музичного мистецтва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора