Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Зустріч з менеджерами проекту USAID «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні».

Дата: 13.05.2024 09:05
Кількість переглядів: 449

Фото без опису

Минулого тижня відбулася робоча зустріч селищного голови Лідії Томашевської та заступника селищного голови Оксани Рубан з менеджерами проекту USAID «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні».

Іваничівська територіальна громада є однією з 10 громад в Україні, яка включена до реалізації даного проекту. За 8 місяців впровадження проекту КНП «Іваничівський центр первинної медико-санітарної допомоги» отримав обладнання на суму більше 200 тис. грн.

Даний приїзд менеджерів проекту мав два напрямки. Перший – це навчання медичних працівників, щодо виявлення неінфекційних захворювань у мешканців громади. Другий – це ознайомлення з роботою пунктів скринінгу, які будуть працювати в громаді. Медичне обладнання та витратні матеріали для роботи пунктів скринінгу забезпечено за кошти міжнародних партнерів.

В ході зустрічі, з обох сторін, констатовано задоволення тим, як реалізується втілення завдань проекту в Іваничівській громаді та висловлено сподівання на подальшу співпрацю, яка планується до вересня 2025 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора