Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Привітання Іваничівського селищного голови Лідії Томашевської з Днем Матері !

Дата: 12.05.2024 08:50
Кількість переглядів: 524

Фото без опису

Дорогі матері !

Від щирого серця вітаю вас зі святом - Днем матері!

Слово «мама» для кожного українця уособлює в собі три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну.  З прадавніх часів мама в Україні символізує берегиню роду, хранительку родинного тепла і затишку, гармонії та любові у наших домівках. Упродовж усього життя вона оберігає, дає наснагу і допомагає нам вистояти у найскрутніші часи.
         Подарувати життя маленькій людині, вигодувати й виростити її, зберігати від негараздів, часом жертвувати собою заради щастя дітей - це і є заповітне призначення жінки. Немає на землі людини ближче і дорожче, ніж мама. Мама - це не тільки добрі очі, дбайливе серце, ніжне дихання і ласкаві руки рідної людини. Мама - це ще й ангел-хранитель, завжди оберігає від неприємностей, переживань і проблем.

Дякую Вам, дорогі наші матері, за Ваше велике серце, за недоспані ночі, переживання, терпіння і витримку.

Сьогодні материнські щоденні молитви допомагають вистояти нашим хлопцям на фронті та зберігати віру у мирне майбутнє.

Дякуємо усім матерям, чиї сини і доньки боронять нашу країну. Низько вклоняємося матерям, чиї діти віддали життя за свободу, цілісність та незалежність України! Ви - матері героїв! Ви виховали надзвичайно сміливих, вольових і незламних українців, чиєю відвагою та волею до перемоги вражений увесь світ. Нехай Ваших дітей оберігає Ангел-Охоронець, хай їхній шлях буде переможним з успішним поверненням додому.

Дорогі наші мами, берегині українського роду, здоров’я Вам, душевного спокою, добра й Божого благословення. Україні-неньці – Перемоги та мирного неба! Доземний уклін Вам, дорогі матері, за дарунок життя, за тепло серця та найнадійніший оберіг – вашу любов.

З повагою селищний голова Лідія Томашевська

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора