Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулася зустріч очільників громад - партнерів

Дата: 10.05.2024 15:24
Кількість переглядів: 610

Фото без опису

10 травня відбулася он-лайн зустріч з представниками німецького міста-партнера Ерцгаузен. У зустрічі взяли участь очільниці громад-партнерів. Мер міста Ерцгаузен Клаудія Ланге висловила слова співчуття Іваничівській громаді з приводу втрати ще одного Захисника.

У своєму зверненні селищний голова Лідія Томашевська подякувала за підтримку, а також за допомогу у реалізації спільних проєктів.

Під час он-лайн зустрічі також відбулося обговорення шляхів реалізації міжнародного проєкту «Управління відходами», який буде реалізовано протягом 2024-2026 років на території Іваничівської громади.

Нагадуємо, що даний проєкт фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку (BMZ) в рамках програми «Сталий муніципальний розвиток через партнерські проекти» (Nakopa), яку координує сервісна агенція «Громади в єдиному світі» (SKEW).

Проєктом передбачена закупівля автомобіля для збору та ущільнення сміття, створення централізованих пунктів збору сміття, закупівля контейнерів та урн для сміття, створення концепції утилізації відходів.

Учасники зустрічі обговорили подальші кроки співпраці, відповідальним за міжнародну співпрацю Хубертусом Рідлом було визначено етапи наступних робочих зустрічей для більш детального опрацювання всіх блоків проєкту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора