Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Іваничівська громада провела в останню дорогу загиблого Героя Ярослава Каламуняка

Дата: 09.05.2024 16:31
Кількість переглядів: 1334

Фото без опису

Сьогодні скорботний день для усіх жителів Іваничівської громади. Страшна війна продовжує без жалю забирати найкращих Синів України, викарбовуючи їхні імена в наших серцях.

 9 травня по встеленій квітами дорозі зі сльозами на очах, невимовним болем і почуттям важкої втрати земляки навколішки зустрічали «живим коридором» Героя Ярослава Каламуняка, який поклав своє безцінне життя заради кожного українця.

На церемонію прощання прийшли представники  громади, військового комісаріату, друзі, знайомі загиблого, військовослужбовці та просто небайдужі жителі, щоб висловити безмежну вдячність та розділити біль втрати.

Щирі співчуття рідним  та близьким загиблого у зв’язку з непоправною втратою висловила селищний голова Лідія Томашевська та запевнила, що пам’ять про загиблого Героя назавжди залишиться у серцях всіх, хто його знав і любив.

Востаннє нашому земляку віддали військові почесті. Дружині Героя вручили Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини. На честь солдата пролунав трикратний стрілецький салют…

Тепер він навічно з небесною вартою, а над його могилою навіки майорітиме синьо-жовтий стяг.

 

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!

ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ!

СЛАВА ГЕРОЮ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора