Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Привітання Іваничівського селищного голови Лідії Томашевської зі святом Великодня!

Дата: 05.05.2024 08:00
Кількість переглядів: 560

Фото без опису

 Дорогі жителі Іваничівської громади!

 

У цей благословенний час щиро вітаю Вас з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння!

 

Сьогоднішнє свято – одне з найбільших релігійних свят в році, яке символізує перемогу життя над смертю. Цьогоріч ми знову відзначаємо Великдень не так, як звикли. Передусім тому, що в країні триває і досі підступна війна. Через це - хтось відзначає Великдень не вдома, а на фронті, на передовій, у боротьбі за Мир. І це є виконанням християнського обов’язку, коли заради цієї Перемоги, перемагаємо ворога на полі бою, саме задля турботи й любові до свого ближнього!

Від усієї душі хочеться побажати кожному військовослужбовцю міцного здоров'я та сили духу, стійкості у боротьбі за незалежність, і сказати велике спасибі за наш спокій у домівках.

Завдяки нашим захисникам ми маємо можливість святкувати Світле Христове Воскресіння вдома! Не так радісно, але принаймні поруч з коханими, дітьми, онуками, батьками, нашими найближчими та найріднішими людьми.

Щиро віримо у те, що Збройні Сили України й надалі надійно захищатимуть нашу державу і будуть прикладом самовідданості та героїзму!

Ми подолаємо темні часи. І в цей світлий день хочеться побажати всім тільки одне: хай Великдень наповнить наші серця силою Духа Святого й добром для великих справ та звершень у майбутньому,  принесе кожній родині злагоду, радість, надію та любов, а нашій Україні  МИР!

Слава Україні! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

 

З повагою Іваничівський селищний голова   Лідія ТОМАШЕВСЬКА

 

Великдень 2024

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора