A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Переможці обласного етапу Міжнародного екологічного конкурсу «Квітка буття»

Дата: 25.04.2024 14:19
Кількість переглядів: 442

Фото без опису

У березні-квітні 2024 року Волинським обласним еколого-натуралістичним центром проведено обласний етап Міжнародного екологічного конкурсу на тему «Квітка буття».

Конкурс проводився з метою поповнення знань дітей про рослинний світ, формування основ екологічної культури та мислення, розвитку спостережливості, образної пам'яті, уваги, кмітливості, виховання любові до природи, бережливого ставлення до навколишнього середовища.

На розгляд журі подано понад 150 робіт. В обласному етапі взяли участь і здобувачі освіти закладів загальної середньої освіти громади.

Переможцями обласного етапу міжнародного екологічного конкурсу на тему «Квітка буття» визнано:

у номінації «Природні об’єкти «Квітка буття» очима дітей» (ручні вироби) -  Назарука Дмитра, Халімон Каріну та  Новачука Мар'яна, учнів ліцею № 1 смт Іваничі (керівники Наталія Красюн, Олена Осуховська,  Наталія Стаднік);

у номінації «Екологічна сумка з мотивами природних об’єктів – Квітки буття» - Мазурка Данила, учня Древинівської початкової школи (керівник Людмила Філіповав) та Захарова Тимура, учня ліцею № 1 смт Іваничі (керівник Валентина Воробій);

у номінації «Один день з життя природи» - Мельничука Юрія, учня ліцею імені Сергія Байдовського с. Соснина (керівник Жанна Карп'юк).

Щиро вітаємо  переможців та їх наставників і зичимо нових творчих злетів та перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора