A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Підсумки обласного етапу Всеукраїнського родинного конкурсу фото презентацій «Вишиванка – оберіг моєї родини»

Дата: 12.04.2024 11:55
Кількість переглядів: 452

Фото без опису

   Відповідно до листів Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства  освіти і науки України від 18.01.2024 р. № 18, Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Волинської обласної ради від 07.02.2024 р. № 45/01-30 підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнського родинного конкурсу фотопрезентацій «Вишиванка – оберіг моєї родини», який проводився з метою активізації роботи з учнівською молоддю щодо формування екологічної культури, самовизначенні та творчій самореалізації, становлення самодостатнього громадянина-патріота України до успадкування духовних і культурних надбань українського народу.

В обласному етапі конкурсу взяли участь 137 учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти, з 31 територіальної громади.      Переможцями обласного етапу Всеукраїнського родинного конкурсу фотопрезентацій «Вишиванка – оберіг моєї родини» визнано і ученицю  ліцею №1 смт Іваничі Новачук Софію та її наставника – вчителя української мови та літератури Інну Бойко.

Серед відзначених робіт і фотопрезентація Чикирди Мирослава, учня 2 класу ліцею с.Мишів (керівник Олеся Чикирда , вчитель української мови та літератури).

Щиро вітаємо  і пишаємося вами та зичимо нових творчих злетів та перемог!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора