A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Співпраця у сфері освіти, науки та розвитку громади

Дата: 19.03.2024 11:52
Кількість переглядів: 597

Фото без опису

Цими днями Іваничівська селищний голова Лідія Томашевська, заступник голови з гуманітарних питань Оксана Рубан, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Валентина Бабусюк та начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла Наумук зустрілися з ректором Академії рекреаційних технологій і права Людмилою Стасюк та директором Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Волинської обласної ради Валентиною Остапчук.

Метою зустрічі стало підписання меморандумів, що є кроком до поглиблення взаєморозуміння та співпраці органів місцевого самоврядування з навчальними закладами.

Меморандум про співпрацю спрямований на спільні зусилля у сфері освіти, науки та розвитку громади. Обидві сторони висловили намір активно співпрацювати у різних напрямках, що сприятиме загальному розвитку області та підвищенню якості освіти в регіоні.

Іваничівська селищна рада продовжує активно розширювати свої партнерські зв'язки та підтверджує свою відкритість до співпраці з вищими навчальними закладами та установами області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора