A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Привітання Іваничівського селищного голови Лідії Томашевської з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Дата: 17.03.2024 10:16
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Ваша професійна діяльність є невід'ємною складовою комфорту та благополуччя нашої громади. Саме завдяки вашій тяжкій та неоціненній праці, наші будинки знаходяться в належному стані, мешканці ходять чистими вулицям, ми цілодобово отримуємо всі необхіднні види комунальних послуг.

Сьогодні важливо відзначити ваш високий рівень та сталеву витримку у виконанні роботи в умовах війни. В цей час Вам доводиться не тільки виконувати щоденні роботи, але ще й стикатися з ускладненнями, розв’язувати складні екстрені задачі, які виникають через збройну агресію.

У цей день  висловлюю щиру повагу та вдячність за натхненну працю всім, хто працює у комунальній сфері нашої громади, а також ветеранам галузі. Хочу побажати вам міцного здоров'я, миру, успіхів у професійній діяльності та невичерпної енергії для подальших досягнень. Нехай ваша праця завжди буде високо оцінена !

 

З повагою

Селищний голова  Лідія ТОМАШЕВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора