Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

14 березня в Україні відзначається День українського добровольця

Дата: 14.03.2024 08:45
Кількість переглядів: 537

Фото без опису

Це день, коли ми вшановуємо подвиг учасників добровольчих формувань та тих, хто за покликом серця, не чекаючи винагороди, став на захист своєї Батьківщини і сьогодні тримає оборону її рубежів. Саме вони стали першою іскрою, з якої розгорівся вогонь спротиву російській агресії.

Сьогодні велика частина добровольців продовжує захищати Батьківщину вже у лавах української армії. Своїми героїчними вчинками та самовідданою службою вони постійно доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче – своє життя.

Вічна пам’ять тим, хто віддав своє життя за Україну, її незалежність та цілісність.

       Шановні військовослужбовці, дорогі наші земляки! Дякую вам за жертовність та відповідальність, яку ви взяли на себе у надзвичайно складний період для нашої країни.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня українського добровольця! Мирного неба над Україною, міцного здоров’я вам та вашим родинам, добробуту, витримки та стійкості духу у благородній справі вірного служіння рідному народові. Хай Господь захищає від ворожої кулі та допоможе перемогти у війні! Нехай любов до Батьківщини та людська шана надихають на нові звершення в ім’я захисту незалежної України!

Слава українським патріотам! Слава Україні

 

  З повагою Іваничівський селищний голова  Лідія ТОМАШЕВСЬКА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора