A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Допомога малозабезпеченим верствам населення

Дата: 06.03.2024 16:56
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

У Центрі надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради продовжує свою роботу відділення організації надання адресної натуральної допомоги, яке створено для обслуговування осіб похилого віку, осіб з інвалідністю, хворих (з числа осіб працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності, але не більш як чотири місяці) у разі коли вони на своєму утриманні мають неповнолітніх дітей, дітей-інвалідів, осіб похилого віку, осіб з інвалідністю, громадян, які перебувають у складній життєвій ситуації у зв'язку з безробіттям і зареєстровані в державній службі зайнятості як такі, що шукають роботу, стихійним лихом, катастрофою, у разі коли вони мають на своєму утриманні неповнолітніх дітей, дітей – інвалідів, осіб похилого віку, осіб з інвалідністю, для надання соціальних послуг громадянам похилого віку, особам з інвалідністю (які досягли 18-річного віку), що частково втратили здатність для самообслуговування, на день (денне перебування), для надання послуг з прокату технічних та інших засобів реабілітації.

Відділення адресної натуральної допомоги, виходячи з можливостей, наявної фінансової та матеріально-технічної бази безоплатно забезпечує вищезазначених громадян одягом, взуттям, іншими предметами першої необхідності.

У відділенні функціонує пункт прокату. Через пункт прокату громадяни можуть отримати у тимчасове користування технічні та інші засоби реабілітації. В наявності є інвалідні візки, ходунки (з колесами) туалетні стільці, підлокітники, милиці. Послуги з прокату надаються безкоштовно особам, які звернулися до пункту прокату й уклали відповідний договір.

Також у відділенні створено банк вживаного одягу. Від початку створення Центру надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради налагоджено співпрацю з Іваничівським районним благодійним фондом «Незабудка», який надав нам чергову гуманітарну допомогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора