A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

СПІЛЬНА МОЛИТВА ЗА ПЕРЕМОГУ

Дата: 04.03.2024 12:19
Кількість переглядів: 1642

Фото без опису

У неділю 3 березня 2024 року у Свято-Покровський храм селища Іваничі прибула чудотворна ікона з мощами святих угодників. Під час Божественної літургії, яку очолив архієпископ Володимирський-Нововолиський Матфей за участі священнослужителів Іваничівського благочиння, прихожани святого храму, гості селища та родини загиблих військовослужбовців у російсько-українській війні, молились за перемогу Українського війська та справедливий мир в Україні.

Після літургії була відслужена панахида за полеглих Героїв-земляків та усіх невинно вбитих під час війни.

По завершенню молитовних богослужінь на території біля храму відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Перед початком ярмарки слова подяки у допомозі Збройним Силам України висловив архієпископМатфей. У своєму зверненні селищний голова Лідія Томашевська зазначила, що підтримуючи українських бійців, ми робимо свій внесок для наближення нашої Перемоги. Кошти, виручені під час ярмарки, будуть використані на підтримку захисників, мужніх воїнів, які не жаліючи свого життя, захищають нашу державу від російського агресора.

Доброчинна подія об’єднала небайдужих жителів громади. Усі охочі мали змогу приєднатися: напекли неймовірні смаколики, смачну випічку, наготували куліш та підготували вироби ручної роботи. Кожен учасник ярмарки намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників. Додавали патріотичного настрою виступи творчих колективів та аматорів Центру культури та дозвілля.

Після завершення благодійного ярмарку присутні вшанували хвилиною мовчання всіх, хто віддав життя за територіальну цілісність України та поклали лампадки до пам’ятного знаку «Герої не вмирають».

Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил!

Об’єднуймо зусилля заради Перемоги!

Разом ми – непереможні!

           Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора