A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Програма гарантує безпечне середовище для учасників освітнього процесу

Дата: 01.03.2024 09:15
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

 

                На черговій сесії селищної ради депутати заслухали питання про виконання Комплексної програми розвитку освіти Іваничівської селищної ради на 2018-2023 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 20.09.2018 року № 29/3, за підсумками 2023 року.

         Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Алла Наумук зазначила, що завдяки реалізації заходів Комплексної програми, забезпечено організацію гарячого харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти для усіх учасників освітнього процесу та безкоштовне харчування для дітей, які є внутрішньо переміщеними особами, дітей, один із батьків яких, має посвідчення учасника бойових дій та безпосередньо брав/бере участь в антитерористичній операції в східних областях України, дітей військовослужбовців Збройних сил України та інших військових формувань та дітей інших пільгових категорій, учнів 1 класів, дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах. Всього на організацію харчування учнів шкіл та вихованців закладів дошкільної освіти у 2023 році виділено 1 069 237, 00 грн.

                Одним із напрямків програми є підтримка обдарованої молоді. У 2023 році було виплачено 14 400,00 грн. стипендії Іваничівської селищної ради переможцям обласних олімпіад, конкурсів та турнірів.

         З метою організації безпечних умов роботи, у Мишівському закладі дошкільної освіти проведено ремонт підвального приміщення та облаштовано найпростіше укриття за кошти місцевого бюджету на суму 254 тис. грн.

         Відповідно до Комплексної програми, фінансувалися заходи щодо організації підвезення учнів до школи і додому. Підвезенням було охоплено 288 учнів (100%). Для цих потреб профінансовано 716 039,00 грн.

         Депутати взяли до відома інформацію начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора