A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Допомога військовим та членам їх сімей і надалі продовжується

Дата: 29.02.2024 17:51
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

 

  У 2023 році діяла Програми підтримки жителів Іваничівської селищної територіальної громади, яких мобілізовано до лав Збройних Сил України та які беруть участь у відбитті військової агресії російської федерації проти України, та членів сімей загиблих військовослужбовців на 2022-2023 роки.

За звітний період відповідно до заходів програми профінансовано 476 000,00 грн. З початку повномасштабної війни з росією Іваничівська селищна рада надала допомогу 115 військовослужбовцям та членам їх сімей на суму 345 000,00 грн.

У 2024 році дія Програми  продовжується – це комплекс заходів, що здійснюються на місцевому рівні з метою фінансової, соціальної, медико-психологічної підтримки, а також сприяння вирішенню соціально-побутових проблем військовослужбовців та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) зниклих безвісти військовослужбовців Збройних Сил України за їх заявами. 

Дякуємо нашим Захисникам та Захисницям, за те, що вони боронять Україну і наше право на вільне життя. Маємо їх всіляко підтримувати та допомагати!  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора