A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Перемога на обласного конкурсу читців «Мій любий краю»

Дата: 26.02.2024 16:48
Кількість переглядів: 1106

Фото без опису

 

25 лютого у Волинському  академічному обласному театрі ляльок  відбувся обласний конкурс читців «Мій любий краю», присвячений 153-й річниці від дня народження Лесі Українки.

 

У вправності читання творів Лесі Українки змагалися  48 кращих читців з майже усіх територіальних громад області.  Авторитетні фахівці у сфері культури і мистецтва оцінювали  виконавську майстерність конкурсантів, стиль виконання, режисуру, сценічну культуру.  Очолив журі конкурсу заслужений артист України, завідувач акторською трупою Волинського академічного обласного театру ляльок Петро Савош. 

 

У творчому дійстві Іваничівську громаду представила  учасник гуртка художнього читання Центру культури та дозвілля  Марина Кравець ( керівник Алла Наумук).  На сцені театру Марина  змогла майстерно передати ніжну лірику і патріотичні мотиви «Казки про велета» Лесі Українки.

 

За підсумками конкурсу Марина  Кравець посіла  ІІІ призове місце у І віковій категорії (6-10 років) і нагороджена дипломом Департаменту культури, молоді та спорту обласної державної адміністрації.

 

Щиро вітаємо з перемогою в конкурсі та бажаємо подальших творчих досягнень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора