A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Коментар селищного голови Лідії Томашевської щодо ганебних та неправдивих публікацій інтернет - видання «Буг»

Дата: 23.02.2024 19:28
Кількість переглядів: 1496

Фото без опису

     Журналісти інтернет - видання «Буг»,  розміщуючи недостовірні публікації щодо Іваничівської селищної ради та селищного голови, принижують честь, гідність та ділову репутацію працівників.

          Всякому терпінню є межа!

          Тривалий час я просто не реагувала, бо ображали мене особисто.

   Вважаю, що до влади має бути конструктивна критика, але коли це стає системним, цілеспрямованим цькуванням, з грубими образами і не тільки мене особисто, а й жителів громади, це не дає мені права мовчати.

Інтернет - видання «Буг» своєю публікацією «Це повний крах усьому, що може називатись гідністю: на заході щодо вшанування Героїв Небесної Сотні виступала регіоналка Томашевська» образили перш за все не мене, а матерів, дружин  та родини загиблих не тільки нашої громади, але й сусідніх – Павлівської та Литовезької, які доєдналися до урочистостей біля пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають».

Я вважаю, що цією публікацією образили також громадську організацію «Герої не вмирають», яка ініціювала проведення 20 лютого 2024 року спільного молебню за упокій полеглих за волю і незалежність України біля пам’ятного знаку.

Інтернет - видання «Буг», розмістивши допис Віктора Вілентка, опублікований в соціальній мережі, на мою думку, образив і громадську організацію «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини», яка організувала виготовлення портретів Героїв та ініціювала встановлення Стели пам’яті загиблих Героїв.

Як, ви - журналісти «Бугу», посміли у день жалоби, який оголошений в громаді, розмістити цей ганебний допис, чим образили жителів та гостей громади, які прийшли вшанувати Героїв та підтримати  родини загиблих під час відкриття Стели пам’яті?

Тепер, стосовно інформації щодо мене особисто.

Так, у 2011 році я пішла працювати  на посаду голови райдержадміністрації з посади головного лікаря, поставивши перед собою завдання - завершити будівництво районної лікарні. І це вдалося зробити.

Я вдячна людям з якими я працювала, які мене підтримували і допомагали в той час.

Віктору Вілентку добре відомо, що я ніколи не була в партії регіонів.

Уже вкотре я офіційно заявляю -  депутатом Волинської обласної ради я була обрана від політичної партії «Єдиний центр». Перебуваючи на посаді голови Іваничівської районної державної адміністрації, я одночасно очолювала депутатську фракцію цієї політичної сили у Волинській обласній раді.

Також хочу зазначити, що мої батьки були примусово вивезені з Львівщини після Другої світової війни до росії, де я і народилася. В подальшому моя сім’я отримала статус реабілітованої, що дало право повернутись на Батьківщину.

Після подій на Майдані 20 лютого 2014 року, я прийняла для себе  рішення – йти з посади заради збереження миру і спокою в Іваничівській громаді та 21.02.2014 року написала заяву на звільнення. Я, як депутат обласної ради, в ті часи чітко усвідомлювала, що ця суспільно-політична ситуація, яка склалась в громаді та в цілому на Волині могла привести до кривавих сутичок.

Свою «брудну роботу» інтернет - видання «Буг» розпочало з моменту мого обрання і ганебно робить це до сьогоднішнього дня.

Звертаюсь до «Бугу», перестаньте маніпулювати думкою  людей!

Відсутність спростувань з моєї сторони на ваші публікації, це в першу чергу моє повне ігнорування вашого онлайн - видання. Публікації замовних статей з неперевіреною та недостовірною інформацією про громаду, привело до повної втрати репутації інтернет - видання «Буг» та довіри аудиторії.

Хто Вам дає право у своїх публікаціях принижувати честь і гідність посадових осіб органу місцевого самоврядування, публікуючи неперевірену інформацію, допускаючи ненормативну лексику по відношенню до мене та жителів громади, які мене підтримали на виборах.

       Сьогодні чоловіки, сини та близькі родичі працівників селищної ради служать в Збройних Силах України, захищають кожного з нас, але не мають можливості захистити своїх рідних від свавілля інтернет – видання «Буг». В даний час комусь вигідно саме під час війни дестабілізувати  ситуацію в громаді та  розпалювати  ворожнечу між людьми.

Раніше я вважала, що не на часі під час війни реагувати на закиди «жовтої преси», проте сьогодні я зрозуміла, що повинна спростувати всі безпідставні, образливі та компроментуючі обвинувачення стосовно селищної ради та мене особисто, як голови.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора