A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Іваничівська громада провела в останню дорогу воїна  Олександра Чуру

Дата: 22.02.2024 15:45
Кількість переглядів: 1999

Фото без опису       

      Сьогодні жителі Іваничівської громади провели в останню дорогу свого жителя, військовослужбовця Олександра Андрійовича Чуру, який під час служби був командиром мотопіхотного відділення мотопіхотного взводу мотопіхотного батальйонуНаш земляк мужньо виконував свій військовий обов'язок, в боях боронячи  Україну від ворога, її свободу і незалежність. Був призваний на службу у Збройних Силах України  ще у 2014 році по мобілізації. З початку повномасштабного вторгнення Олександр Чура, проходячи службу у Збройних Силах України на території Харківської області,  тричі отримував поранення, після яких проходив лікування та реабілітацію у госпіталях.

На церемонію прощання з траурними квітами та державною символікою прийшли представники  громади, військового комісаріату, друзі, знайомі загиблого, військовослужбовці та просто небайдужі жителі, щоб висловити безмежну вдячність за неоціненний внесок у майбутнє рідної країни та її жителів.

Щирі співчуття рідним  та близьким померлого у зв’язку з непоправною втратою висловила заступник селищного голови Оксана Рубан та запевнила, що пам’ять про померлого назавжди залишиться у серцях всіх, хто його знав і любив.

Чин похорону Олександра Чури здійснили  священнослужителі  митрофорний протоієрей, Благочинний Володимир-Волинської Єпархії, настоятель Свято-Покровського храму селища Іваничі отець Андрій та духовенство Іваничівського благочиння.

Востаннє нашому земляку віддали військові почесті під мелодію Державного Гімну України. Рідним вручили Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини.

Тепер він – навічно з небесною вартою, а над його могилою навіки майорітиме синьо-жовтий стяг.

 

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!

ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора