A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Іваничівська громада  віддала останню шану загиблому Герою Миколі Трачуку

Дата: 15.02.2024 15:34
Кількість переглядів: 2470

Фото без опису

      Сьогодні скорботний день для усіх жителів Іваничівської громади. Страшна війна продовжує без жалю забирати найкращих Синів Батьківщини, викарбовуючи їхні імена у наших серцях.

15 лютого 2024 року зі смутком та болем провели в останню дорогу  Героя Миколу Трачука, який загинув 24 січня 2024 року під час виконання бойового завдання в Запорізькій області внаслідок серії скидів з БПЛА противника.

Мужній Воїн, який до останнього подиху вірив у Перемогу, поліг за свою державу, за наш спокій. Війна забрала у матері – сина, у дружини – чоловіка, у дітей – батька,  у військовослужбовців – побратима і друга, у нашої громади та країни – Захисника. Миколі назавжди  49…

Попрощатися із загиблим прийшли рідні, близькі, друзі,  мешканці громади, представники влади,  військовослужбовці. Щирі співчуття рідним  та близьким померлого у зв’язку з непоправною втратою висловила селищний голова Лідія Томашевська та запевнила, що пам’ять про загиблого назавжди залишиться у серцях всіх хто його знав і любив.

Чин похорону Миколи Трачука здійснили  священнослужителі  митрофорний протоієрей, Благочинний Володимир-Волинської Єпархії, настоятель Свято-Покровського храму селища Іваничі отець Андрій та настоятель Церкви Святої Параскеви П’ятниці села Соснина  отець Володимир, а також духовенство Іваничівського благочиння.

Востаннє нашому земляку віддали військові почесті. Рідним Героя вручили Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини. На честь солдата Миколи Трачука гучно пролунав трикратний стрілецький салют…

Тепер він – навічно з небесною вартою, а над його могилою навіки майорітиме синьо-жовтий стяг.

Нехай Бог прийме у свої обійми ще одного Захисника.

СЛАВА ГЕРОЮ!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора