A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Депутати прийняли Програму забезпечення охорони публічної безпеки та профілактики правопорушень на 2024-2026 роки

Дата: 13.02.2024 17:34
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

Сьогодні, 13 лютого 2024 року, на позачерговому засіданні сесії депутати заслухали начальника відділу поліцейської діяльності №1 (сел. Іваничі) Володимирського РВП ГУНП у Волинській області Сергія Головенка та прийняли Програму забезпечення охорони публічної безпеки та профілактики правопорушень на території Іваничівської територіальної громади на 2024-2026 роки.

Заходи Програми акцентовані на безпековій ситуації на території  Іваничівської громади, зокрема роботі Поліцейського офіцера громади, серед завдань якого – своєчасне реагування на проблеми мешканців Іваничівської громади та запобігання вчинення правопорушень.

Метою Програми є забезпечення взаємодії відділення поліцейської діяльності № 1 (сел. Іваничі) Володимирського районного відділу поліції ГУНП у Волинській області з органами влади та місцевого самоврядування та громадою шляхом попередження злочинності та правопорушень, проведення  індивідуально-профілактичної роботи з неповнолітніми, своєчасного виявлення і встановлення осіб неповнолітніх, розшуку їх батьків, опікунів, з метою повернення в сім’ї, проведення комплексних оперативно – профілактичних відпрацювань та безпеки дорожнього руху,

Варто зазначити, що дана Программа попередньо схвалена виконавчим комітетом селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора