A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення результатів громадського обговорення проекту Детального  плану  території  і  Звіту про стратегічну екологічну оцінку земельних ділянок

Дата: 09.02.2024 14:09
Кількість переглядів: 400

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення результатів громадського обговорення проекту Детального  плану  території  і  Звіту про стратегічну екологічну оцінку

земельних ділянок, розташованих на території Іваничівської селищної ради Володимирського району Волинської області  для будівництва та обслуговування вітроелектростанцій і суміжних об’єктів електроенергетичної інфраструктури з прикріпленими вкладеними файлами.

 

Іваничівська селищна рада повідомляє, що громадські обговорення у проєкті детального плану території земельних ділянок, розташованих на території Іваничівської селищної ради Володимирського району Волинської області  для будівництва та обслуговування вітроелектростанцій і суміжних об’єктів електроенергетичної інфраструктури та звіту про стратегічну екологічну оцінку для нього проводились в період з 28.12.2023 до 27.01.2024, в порядку встановленому Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», п.п. 10, п. а), ч. 1, ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Громадські слухання проведені в приміщені сесійної зали Іваничівської селищної ради 19 січня 2024 року, за адресою: смт.Іваничі,                           вул. Грушевського, 13.

Процедура громадського обговорення у проєкті детального плану території земельних ділянок, розташованих на території Іваничівської селищної ради Володимирського району Волинської області  для будівництва та обслуговування вітроелектростанцій і суміжних об’єктів електроенергетичної інфраструктури та звіту про стратегічну екологічну оцінку для нього – завершена.

Протокол грамадських слухань

Довідка про громадське обговорення Проекту ДПТ

Довідка про консултації проекту ДПТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора