A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Налагодження співпраці з вищими навчальними закладами Волині

Дата: 02.02.2024 10:23
Кількість переглядів: 806

Фото без опису

       ​​​​​​31 січня заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан зустрілася з ректором Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолієм Цьосем. На зустрічі також були присутні начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Алла Наумук та представники вишу, а саме Тетяна Данилюк, декан факультету економіки та управління, Олег Дикий, директор Навчально-наукового інституту неперервної освіти ВНУ імені Лесі Українки, Василь Пантік, декан факультету фізичної культури, спорту та здоров'я.

В ході зустрічі обговорили можливості співпраці Іваничівської селищної ради та університету, щодо проєктної діяльності, стажування студентів, підвищення кваліфікації та здобуття другої освіти працівниками закладів та установ громади, а також питання працевлаштування випускників та надання їм першого робочого місця. 

В продовження візиту та з метою профорієнтаційної роботи серед випускників закладів загальної середньої освіти у Іваничівській громаді представники вишу відвідали Іваничівський ліцей №1, де проінформували учнів про Волинський національний університет імені Лесі Українки, його факультети і спеціальності, правила вступу  до закладу у 2024 році, а також розповіли про конкурентні переваги вишу.

До слова, Волинський національний університет імені Лесі Українки один із перших вишів України, який запровадив програму «Подвійний диплом» та стажування за кордоном. Саме ці переваги найбільше зацікавили учнів Іваничівського ліцею..

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора