Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Підведено підсумки обласних змагань з вільної боротьби

Дата: 29.12.2023 09:20
Кількість переглядів: 651

Фото без опису

27 грудня 2023 року у місті Ковелі відбувся турнір з вільної боротьби присвячений пам’яті Заслуженого тренера України Петра Стуса серед юнаків 2008 р.н. і молодші та дівчат 2009 р.н. та молодших.

Збірна команда Іваничівської дитячо-юнацької спортивної школи показала чудові результати, а саме І місце - Кузьмук Самір, Бучак Вероніка, Присньоха Ірина, ІІ місце - Гринь Анна, ІІІ місце - Мельничук Олександр, Диконюк Світлана, Вакулюк Дарина, Кузьмук Олександра, Куницький Андрій. Також Алпєєв Михайло був нагороджений грамотою, як наймолодший учасник.

На завершення змагань організатори нагородили кращих спортсменів та тренерів грошовими преміями за високі результати на чемпіонатах України. Це

Алпєєву Анастасію – за І місце в номінації кращий спортсмен за підсумками виступів з вільної, жіночої та пляжної боротьби в 2023 році серед селищних територіальних громад, Остапук Анастасію – за ІІІ місце в номінації кращий спортсмен за підсумками виступів з вільної, жіночої та пляжної боротьби в 2023 році серед селищних територіальних громад. За високі досягнення грошовими преміями нагороджено Лукʼяненко Іванку, Шептор Валерію, Лаць Діану, Бучак Вероніку, Гринь Анну. А також нагороджений тренар Палій Іван - за І місце в номінації кращий тренер за підсумками виступів з вільної, жіночої та пляжної боротьби в 2023 році серед селищних територіальних громад.

Відповідно Іваничівська територіальна громада - за І місце в номінації краща селищна територіальна громада за підсумками виступів з вільної, жіночої та пляжної боротьби в 2023 році 

Висловлюємо слова вдячності за організацію та призи керівнику обласної Асоціації спортивної боротьби Ільгару Гасимову та бажаємо юним спортсменам нових перемог та відмінних результатів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора