Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Нарада  керівників закладів освіти громади

Дата: 28.12.2023 15:06
Кількість переглядів: 874

Фото без опису

         28 грудня відбулася чергова нарада керівників закладів загальної середньої та дошкільної  освіти  громади  за участю  заступника селищного голови з гуманітарних питань Оксани Рубан та голови первинної профспілкової організації працівників освіти і науки  Ніни Лях.

          Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Алла Наумук  та головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу Оксана Пилюк  підвели підсумки фінансування галузі освіти  у 2023 році та ознайомили керівників закладів із бюджетом   на 2024 рік.

         Алла Володимирівна зазначила, що усім педагогам громади повністю виплачена заробітна плата,  оплата за заміну уроків та виплати за лікарняними листками, а також 10% від посадового окладу щорічної матеріальної винагороди.

         Заступник селищного голови  з гуманітарних питань Оксана Рубан, подякувала всім за роботу у 2023 році, зазначивши, що рік був не простий, але  освітяни чесно і добросовісно працювали, тримаючи свій освітянський фронт та підтримували  воїнів Збройних Сил України. Оксана Петрівна зупинилась на робочих питаннях фінансування  освітніх закладів  у 2024 році.

          Головний спеціаліст відділу Світлана Король проаналізувала участь закладів освіти у проміжному та ІІ етапі Всеукраїнських предметних учнівських олімпіад, заочних конкурсів та турнірів.

         Ніна  Лях поділилася напрацюваннями профспілкової організації освітян  та привітала всіх з прийдешнім Новим 2024 роком.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора