A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

  ЗГОДУ НА УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ ПРОЕКТІ НАДАНО

Дата: 22.12.2023 20:17
Кількість переглядів: 473

Фото без опису

Депутати прийняли рішення про надання згоди на участь у міжнародному проєкті «Управління відходами 2025 – імплементація законів України від 2022 року». Цьому передувало ряд проведених відеозустрічей та візит німецьких партнерів в Іваничівську селищну територіальну громаду, на яких визначено основні принципи і напрями політики у сфері поводження з відходами на території селищної ради, обговорені та визначені пріоритети.

У цьому напрямку німецьке місто-партнер Ерцгаузен підтримує Іваничівську громаду проєктом «Управління відходами 2025 – імплементація законів України від 2022 року». Він фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку (BMZ) в рамках програми «Сталий муніципальний розвиток через партнерські проекти» (Nakopa), яку координує сервісна агенція «Громади в єдиному світі» (SKEW).

Мета проєкту включає ініціювання процесів збору відходів, їх розділення, переробку тощо. Для цього необхідно мати такі передумови, як створення концепції утилізації відходів,  централізованих пунктів збору сміття, закупівля контейнерів та урн для сміття, придбання автомобіля для ущільнення сміття.

Одним із завдань є підвищення обізнаності населення щодо роздільного збирання відходів та їх переробки.

У проєкті «Управління відходами 2025 – імплементація законів України від 2022 року» заплановані загальні витрати в розмірі 258 850 євро. Фінансування становить 230 850 євро. Заявник, муніципалітет міста Ерцгаузен, повинен внести свою частку в розмірі 28 000 євро. Тривалість проєкту - три роки, це, зокрема, 2024-2026 роки.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора