Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Три дні інтенсивного та цікавого навчання

Дата: 04.12.2023 12:44
Кількість переглядів: 1010

Фото без опису

 

1-3 грудня 2023 року на базі Люблинецького ліцею Волинської обласної ради проходив обласний тренінг-навчання для виховних кадрів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), організований Волинським обласним центром національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради спільно з Департаментом культури, молоді та спорту Волинської ОДА.

У тренінгу-навчанні взяли участь і педагоги закладів загальної середньої освіти Іваничівської громади Роман Чипинюк та Оксана Савієвська.

За час навчання педагоги отримали унікальну можливість відчути себе дітьми та стати джуристами - створювали свої курені, обирали псевдо, грали в ігри, знайомилися та здобували важливі знання у формі гри.

Окрім того, долучалися і до занять з надання першої медичної допомоги, орієнтування на місцевості, військової тактики, керування дронами та базової військової підготовки.

Усе це - аби ще більше залучати дітей до гри «Джура», виховувати в них дух патріотизму та лідерські якості. Протягом трьох днів учасники тренінгу здобули важливий досвід і знання, відкрили для себе щось нове і спробували щось незвичне, стали справжньою командою і знайшли нових друзів.

Ми дякуємо педагогам за активність та зацікавленість, дякуємо партнерам за допомогу в організації заходу, дирекції ліцею за теплий прийом, а нашим ЗСУ за можливість працювати на користь країни.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора