A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

29 листопада 2023 року відбудеться позачергова 34-та сесія Іваничівської селищної ради

Дата: 24.11.2023 14:35
Кількість переглядів: 372

Фото без опису

 

Враховуючи зміни у даті проведення засідання сесій інформуємо, що 29 листопада 2023 року о 14.00 год. в залі засідань селищної ради відбудеться позачергова 34-та сесія Іваничівської селищної ради восьмого скликання з наступним порядком денним:

1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 грудня 2022 року № 22/8 «Про бюджет Іваничівської селищної територіальної громади на 2023 рік».

2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Мних Світлані Федорівні.

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Шимонюку Юрію Вікторовичу.

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Хавелку Андрію Олександровичу.

5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Костюку Анатолію Васильовичу.

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Мудринець Валентині Андріївні.

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в  натурі (на  місцевості), яка перебуває в постійному користуванні Виробничого управління житлово-комунального господарства.

8. Різне.

 

З проектами рішень Іваничівської селищної ради можна ознайомитись за посиланням   https://ivaselrada.gov.ua/docs

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора