Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Зустріч селищного голови Лідії Томашевської з працівниками закладів культури

Дата: 09.11.2023 15:30
Кількість переглядів: 1694

Фото без опису

09 листопада 2023 року  в приміщенні Іваничівської селищної ради відбулася зустріч працівників культури і аматорів народного мистецтва  закладів та установ селищної ради з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня працівників культури і аматорів народного мистецтва.

Селищний голова Лідія Томашевська висловила щиру вдячність працівникам закладів та установ культури за їх невтомну працю, за збереження і примноження джерел духовності і зазначила, що   вони дарують людям радість, несуть  культуру до кожного серця, кожної душі,  разом з тим, примножуючи велич нашого краю, а  своєю плідною творчою працею та силою духу звеличують  рідну Україну.

Лідія Михайлівна вручила Подяки селищного голови директору Центру культури та дозвілля Ларисі Недбайло, керівнику народного аматорського фольклорного колективу «Горлиця» Галині Дорощук та завідувачу господарством цього ж закладу Олександру Савчуку.

До привітань долучилася начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Іваничівської селищної ради Алла Наумук, яка подякувала працівникам відділу, будинків культури та клубних установ, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук та вагомий внесок у розвиток культури нашої громади.

Алла Володимирівна вручила Грамоти відділу освіти, культури, молоді та спорту керівнику народного аматорського жіночого вокального ансамблю «Чарівниця» Надії Ковальчук та керівнику народного аматорського ансамблю народної пісні «Прибужжя» Світлані Тарасюк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора