Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

День працівників соціальної сфери

Дата: 03.11.2023 12:40
Кількість переглядів: 2013

Фото без опису

З нагоди Дня працівників соціальної сфери в  конференц-залі  Іваничівської селищної ради відбулося засідання круглого столу. До присутніх з вітальним словом звернулась селищний голова  Лідія Томашевська, яка привітала працівників з професійним святом – з Днем працівників соціальної сфери, який щорічно святкується у першу неділю листопада.

«Щиро вітаю із професійним святом людей, які обрали для себе справою життя нелегку і гуманістичну місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві. Соціальні працівники допомагають самим беззахисним членам суспільства, які особливо потребують турботи: особам з інвалідністю,  ветеранам, особам похилого віку. Під час війни ці категорії людей стали ще більш вразливими. Також у воєнний час соціальні працівники допомагають переселенцям. Працівники соціальної сфери - це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу тим, хто її потребує», - зазначила Лідія Михайлівна.

Вона подякувала працівникам за їх нелегку працю та побажала  всім благополуччя, злагоди та домашнього затишку,звершення задумів, щирої поваги від людей, а головне  скорої перемоги нашої  неньки України  у страшній війні.

  Подякою Іваничівської селищної ради за  сумлінну працю, високий професіоналізм, чуйність та уважність при виконанні посадових обов’язків  та з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери України відзначено:

- Грицюк Надію Володимирівну – головного спеціаліста відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Іваничіввської селищної ради;

- Романюка Сергія Степановича –  водія відділення організації надання адресної, натуральної та грошової допомоги Іваничівської селищної ради»;

- Волянську Валентину Мілетіївну – соціального робітника відділення «Догляд вдома».

- Данилюк Наталію Іванівну – соціального робітника відділення «Догляд вдома».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора