Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

У Іваничівській селищній раді - нове призначення

Дата: 03.11.2023 09:20
Кількість переглядів: 1107

Фото без опису

У лютому 2023 року після ліквідації відділу містобудування та архітектури Іваничівської селищної ради було створено відділ комунального майна та житлово-комунального господарства.

Створення такого відділу обумовлено тим, що після ліквідації Іваничівського району значна кількість об’єктів нерухомого майна, які належали  районній комунальній власності, були передані Іваничівській громаді та потребували господарського підходу щодо обліку, інвентаризації, вирішення питань приватизації чи передачі в оренду.

Новостворений відділ комунального майна та житлово-комунального господарства здійснює управління у галузі житлово-комунального господарства, з питань благоустрою території, утримання комунальних доріг, експлуатації комунальних об’єктів, поводження з твердими побутовими відходами.

Житлово-комунальне господарство селища, виконуючи функції щодо благоустрою, водопостачання, водовідведення та інших послуг, та комунальні установи, які є балансоутримувачами комунального майна, потребують постійного  фахового супроводу з боку відділу.

Розпорядженням селищного голови з 2 листопада 2023 року призначено Подлевського Романа Івановича на посаду начальника відділу комунального майна та житлово-комунального господарства апарату Іваничівської селищної ради, економіста за фахом.

         Роман Подлевський закінчив Луцький державний технічний університет з відзнакою та Київський національний економічний університет. Трудову діяльність розпочав  у Нововолинській об’єднаній державній податковій інспекції. Працював начальником  відділу економіки Нововолинської міської ради та в подальшому генеральним директором Житлово-комунального об’єднання Нововолинської міської ради. Проживає у с. Гряди Володимирського району.

          Перед призначенням у Іваничівській громаді Роман Іванович працював  директором комунального підприємства «Комунальне господарство Поромівської сільської ради».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора