Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Міжнародний день людей похилого віку

Дата: 29.09.2023 15:46
Кількість переглядів: 342

Фото без опису

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Цей день – не тільки можливість нагадати всім про людський обов`язок бути турботливими та милосердними до шановної частини суспільства. Він дозволяє висловити глибоку пошану до людей, які закладали основу незалежної держави, є носіями кращих трудових традицій і духовних багатств.

Святкування Дня людей похилого віку - гарна можливість ще раз висловити всенародну повагу ветеранам війни та праці, за чиїми плечима нелегкий життєвий шлях. У цьому напрямку робиться все можливе, щоб люди поважного віку почували себе соціально захищеними.

Щоб не залишити на одинці одиноких непрацездатних громадян, які обслуговуються у відділенні Центру надання соціальних послуг «Догляд вдома» Іваничівська селищна рада виділила з місцевого бюджету кошти на закупівлю 44 продуктових наборів.

Працівники та соціальні робітники Центру соціальних послуг Іваничівської селищної ради відвідали та вручили подарунки, побажали мирного неба, міцного  здоров’я  та довголіття.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора